肇东人论坛

搜索
猜你喜欢
查看: 320|回复: 0

小学英语语法:定语从句

[复制链接]

三级士官

Rank: 2Rank: 2

93

主题

93

帖子

687

积分

UID
41786
威望
687
东东币
687
帖子
93
积分
687
相册
0
在线时间
20 小时
注册时间
2017-7-28
最后登录
2020-8-5

社区QQ达人

发表于 2020-4-27 11:09:48 | 显示全部楼层 |阅读模式

还在等什么赶快加入吧!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?一分钟轻松免费注册

x
  英语语法让很多学生都头疼,因为复杂难懂的句式和词组有时难以记忆。下面为大家整理了小学升初中英语语法经典练习题,供同学们练习。更多内容请关注北京新东方的小学英语课程~
  经典练习题:定语从句
  1. They are talking about things and persons ___ they knew when they were young.
  A. that B. which C. who D. whom
  2. This is the man ___ last night.
  A. whom I saw him B. whom I saw
  C. which I saw D. who I saw him
  3. The seventeenth century was one ___ many advances were made in science.
  A. that B. which C. where D. when
  4. We travelled together as far as Chicago, ___ we parted.
  A. when B. which C. why D. where
  5. The reason ___ I’m writing is to tell you about a party on Saturday.
  A. because B. why C. for D. as
  6. Author Edith Wharton thoroughly understood the society ___.
  A. she had grown up in it B. which had she grown up in
  C. she had grown up D. in which she had grown up
  7. This is one of the best books ___.
  A. that have ever been written B. that has ever been written
  C. that has written D. that have written
  8. The first time ___ I saw Premier Zhou was in 1958.
  A. when B. where C. which D. that
  9. Which of the two cows ___ you keep produces more milk?
  A. that B. which C. whom D. what
  10. He met my brother, from ___ he got the news of my marriage.
  A. who B. whom C. which D. whose
  参 考 答 案:
  1. A 2. B 3. D 4. D 5. B
  6. D 7. A 8. D 9. A 10. B
使用 高级模式(可批量传图、插入视频等)
您需要登录后才可以回帖 登录 | 一分钟轻松免费注册

小小肇

提示:点我,则随机返回别人的问题。立即试试吧。例如 笑话

Powered by 北岸的云

快速回复 返回顶部 返回列表